A Nagy Háború Képei

2018.11.03.-án újra hallhatta a közönség zenekarunk előadásában A Nagy Háború Képei című művet, melyet Szilágyi Miklós és Mikos Róbert álmodott meg. A vetítéssel egybekötött koncert az első világháború emlékeit és hangulatát idézte fel a megjelentek számára.

Képek a koncertről a következő linken érhetőek el:

https://photos.google.com/share/AF1QipOZh_BV8_zzfTk1uE1hqE0RkWIzhhGj92LDC1
EkYEnK3v0wxWutVW0m_xVABxoT2w?key=YVVtaWZRSmluSFMyMWVPVHExeGQ3WmxOVkJaQ2J3

Kőszegi Szüret 2018, Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó és Tűzoltóság avatás

Szüret 2018:

A Kőszegi Szüret 2018-ban is fergeteges fúvószenekari térzenékkel és show-műsorokkal tarkított rendezvényként próbálta elnyerni a közönség tetszését. A közönség visszaigazolásai alapján úgy tűnik, hogy ez sikerült  :)

Köszönet a 9 vendég fúvószenekarnak (Trachtenkapelle Flattach,Trachtenmusikkapelle Rechnitz,MV Grenzland MannersdorfZalaegerszegi Városi Fúvószenekar,Orosházi Fúvószenekar (OFZE),Szentgotthárdi Fúvószenekar,Szombathely Város Koncert Fúvószenekara,Sárvári Koncertfúvószenekar,Csepreg Város Fúvószenekara) és a lelkes közönségnek, hogy idén is ilyen fergeteges “bulit” csaphattunk!

A rendezvényről képeket az alábbi linkeken találhat:

http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/15970/koszegi_szuret_2018_fuvos_szerenad_a_fo_teren_videoval/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/itt-is-ott-is-szuret-nagy-menetelessel-koszegen-es-celldomolkon-jartunk-2559812/

https://photos.google.com/share/AF1QipOPeNeEEnu1Z-NZaHHG2O98khef89CCirQWtjw3yO1X38XADmvleadHcWYyP4w9Yg?key=dW9jZWNLejRZcE10X1E1aHJFVlBXNWRZYndiMVJ3

Tűzoltóság avatás:

2018.09.28.-án pénteken az immáron 150 éves Kőszegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület új tűzoltó laktanya avatásán vehettünk részt. Gratulálunk az új épülethez és kitartást kívánunk a további bevetésekhez.

Képek az eseményről:

https://photos.google.com/share/AF1QipOutyr4W4KZfLZTGv-25F9pECwCiG3iyUpuaL59hYNOJEJy0Km4tfhbOrHGr-KESg?key=UnRYamRwSmFlZDAtSjJvUDFyVFJaUzNlajM0c3Nn

Államalapító Szent István ünnepe és Pilgersdorf

Augusztus 20.-án az Államalapító Szent István ünnepén tartott rendezvény részeként, teltházas ünnepi koncertet adott zenekarunk a Jurisics-vár belső udvarán. A rendezvényről képeket a következő linken talál:  Augusztus 20

Augusztus 26.-án a pilgersdorfi fúvószenekar vendégei voltunk, ahol könnyed muzsikával szórakoztattuk a megjelent közönséget.

Elmúlt időszak eseményei

Augusztus 4.-én az Ostromnapok rendezvénysorozat keretében meneteltünk a város utcáin, majd este 8 órától adtunk hangulatos koncertet a Jurisics téren.Képek a rendezvényről!

Augusztus 3.-án egész estés műsorral szórakoztattuk a mannersdorfi közönséget.

Július 28.-án 2 fellépést is teljesített együttesünk, először a kőszegdoroszlói falunapon, majd a Hétforrás pikniken léptünk fel.

Premier térzene és Lukácsházi falunap

Csütörtökön (07.12) a várszínházi premier alkalmából adtunk térzenét a Jurisics téren. Az eseményről képeket a következő linkeken talál:

https://www.vaol.hu/galeria/koszegi-fuvoskoncert/

https://photos.google.com/

Szombaton (07.14) a Lukácsházi falunapon vettünk részt, ahol egy rövid show-t adtunk. A koncert végeztével a közönség többszöri visszatapsolással köszönte meg zenekarunk produkcióját.

Dunasziget és Balatonfüred

Zenekarunk június 16.-án Dunaszigetre látogatott, ahol a helyi Dunaszigeti Mórvető Kulturális és Hagyományőrző Fesztivál vendégei voltunk. Az egész napos rendezvényen menetzenével, délutáni térzenével és esti show műsorral igyekeztünk szórakoztatni a közönséget. A közönség reakciójából úgy tűnt ez sikerült is :)

Június 30.-án A Balatonfüredi Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál résztvevői voltunk. Egy kellemes napot töltöttünk a Füreden, ahol másik 5 fúvószenekarral együtt szórakoztattuk a közönséget. A fesztiválról egy összefoglaló látható a következő videóban:

Szőlő jövésnek könyve és ébresztő május elsején

Zenekarunk 2 fellépést teljesített a Tavaszi hangverseny óta eltelt rövid idő alatt.

Április 24.-én a szőlőhajtások bemutatása alkalmából rendezett ünnepségen vettünk részt, erről képeket a következő linken talál:

Szőlő jövésnek könyve Képek

Május 1.-én pedig a hagyományos ébresztő muzsikával kedveskedtünk a város lakóinak. Képek a galériában és a Linkre kattintva érhetőek el.

Tavaszi Hangverseny 2018

Tisztelt Látogató!

Zenekarunk 2018.04.21.-én este 19:00-tól tartotta Tavaszi Hangversenyét. Nagy öröm számunkra, hogy ismét telt házas koncertet tarthattunk és ennyien megtiszteltek minket részvételükkel. Reméljük, hogy egy kellemes szombat estét töltöttek velünk és élvezték a koncert minden pillanatát!

A koncertről fotókat a következő linkre kattintva talál:

Tavaszi Hangverseny 2018 Képek

(További képek találhatóak még a Facebook oldalunkon)

KVF

Tavaszi Hangverseny 2018

30594350_1882723535119393_6068089362413780992_o

KŐSZEG VÁROS KONCERT FÚVÓSZENEKARA
tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a 2018. április 21-én, szombaton 19.00 órakor a Jurisics vár lovagtermében megrendezésre kerülő TAVASZI HANGVERSENYRE.

Vezényel: Szilágyi Miklós karnagy

Belépőjegy ára: 1.000.-, mely a korlátozott darabszám miatt csak elővételben vásárolható a zenekar tagjainál, illetve a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház irodájában (9730 Kőszeg, Rajnis utca 9., tel.: 94/360-113, bakos@koszeg.hu).
Köszönjük, hogy jegyvásárlásával támogatja a Kőszeg Fúvószenekaráért Alapítványt.

Műsor:
Erkel Ferenc: Hunyadi nyitány (hangszerelte: Farkas Antal)
James L. Hosey: Persis
Henk van Lijnschooten: Overture 2000
George Gershwin: Cuban Overture (hangszerelte: Martin Koekelkoren)
Ed Huckeby: Overture to a New Millenium
Alfred Reed: The Hounds of Spring
Jacob de Haan: Ross Roy
Kees Vlak: New York Overture